Lady Gaga bevestigt haar rol in 'Joker 2' en deelt de eerste teaser

Lady Gaga bevestigt haar rol in 'Joker 2' en deelt de eerste teaser

De 'Jokerface'-zangeres gaat samen met Joaquin Phoenix een musical maken.

Lady Gaga heeft bevestigd dat zij naast Joaquin Phoenix te zien zal zijn in Joker: Folie à deux, het vervolg op de succesvolle DC-film Joker uit 2019. Op Twitter deelde ze tevens een eerste teaser voor de musicalprent.

Regisseur Todd Phillips heeft niemand minder dan alleskunner Lady Gaga weten te strikken voor een rol in Joker: Folie à deux, zoals de vervolgfilm officieel heet.

Vorige maand was al duidelijk dat de zangeres in onderhandeling was voor het project, maar vandaag heeft de House of Gucci-actrice het nieuws dus zelf bekendgemaakt. Dat deed ze met de onderstaande teaser via Twitter.



Harley Quinn
Het is nog niet bekend welke rol Gaga precies gaat spelen. Veel fans vermoeden dat ze in de huid zal kruipen van Harley Quinn, eerst de behandelaar en later de even gekke vriendin van de Joker in de stripboeken.

De titel van de film ('Folie à Deux') lijkt ook te verwijzen naar een complexe relatie. Deze term wordt in de psychiatrische wereld gebruikt om te verwijzen naar twee personen met dezelfde of een vergelijkbare psychische stoornis, meestal binnen dezelfde familie.

Joker: Folie à deux, een film die wordt omschreven als musical, moet op 4 oktober 2024 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair