Salma Hayek verassende keuze: "Dit is in mijn ogen de allerbeste regisseur!"

De topactrice heeft duidelijk genoten van haar samenwerking met Angelina Jolie

Wouter Drummen 6 augustus 2022 22:30 in Algemeen
Salma Hayek is al decennia lang een grote naam in Hollywood. De Mexicaans-Amerikaanse actrice heeft dan ook al samengewerkt met heel wat topregisseurs, maar volgens de 55-jarige Hayek is er eentje toch beter dan de rest.

En nee, het gaat hier niet om bijvoorbeeld Ridley Scott (House of Gucci) Oliver Stone (Savages) of Chloé Zhao (Eternals) maar om Angelina Jolie. Zij is voornamelijk bekend als actrice, maar maakte ook zelf al de nodige films.

De allerbeste
Hayek wist een van de hoofdrollen te bemachtigen voor Jolie's nieuwe project, genaamd Without Blood. Volgens de actrice is dit niet alleen een van haar beste films, maar ook de beste film die Jolie ooit gemaakt heeft.

Zo zegt Hayek: "Angelina is waarschijnlijk de beste regisseur met wie ik ooit heb mogen samenwerken en geloof me als ik zeg dat ik al met héél wat goede cineasten heb samengewerkt! Ik heb haar altijd al goed gevonden achter de camera, maar onze nieuwe film is van een ander niveau. Dit zou wel eens haar allerbeste werk kunnen worden!"

Verhaal
Without Blood is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van de Italiaanse auteur Alessandro Baricco. Het verhaal speelt zich af in de nasleep van een conflict en onderzoekt de 'universele waarheden over oorlog, trauma, geheugen en heling'.

NieuwsFilm