Anne Heche (Donnie Brasco) in kritische toestand na ernstig auto-ongeluk

De auto van de actrice vloog in brand.

FilmTotaal 6 augustus 2022 11:17 in Celebrity
De Amerikaanse Anne Heche ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De 53-jarige actrice is met haar auto een woning ingereden in Los Angeles. Na het ongeluk vloog zowel haar auto als het huis in brand.

De Amerikaanse media meld dat dit vrijdagochtend gebeurde. Hoewel er gelukkig geen andere gewonden vielen, kostte het de brandweer ruim een uur om de brand te kunnen blussen. Heche werd uit de auto gered en naar het ziekenhuis gespoed.

Hoe dan?
Al eerder werden beelden van Heche vastgelegd, waarin we haar tegen een garage zien rijden. Toch rijdt ze vervolgens door op hoge snelheid, voordat ze een huis in crasht. Ondanks het feit dat de autoriteiten dit nog niet hebben bevestigd, zegt een anonieme bron dat het om Heche gaat.

Volgens The Times gaat het dan ook om 'een vrouwelijke chauffeur onder invloed'. Vanwege de brand liep de actrice serieuze brandwonden op, maar een onderzoek is nog gaande om erachter te komen wat er nu precies gebeurd is.

Carrière
Heche werd begin jaren negentig bekend als actrice in de soap Another World, waar ze de tweeling Vicky Hudson en Marley Love speelde. Ze is ook bekend van de films Catfight, Donnie Brasco en Six Days Seven Nights.

Eind jaren negentig ging haar carrière echter bergafwaarts. De reden hiervoor? Volgens Heche, die destijds een relatie had met Ellen DeGeneres, zorgde de laatstgenoemde ervoor dat ze op een zwarte lijst terechtkwam. Zo zei Heche al eerder: "Ik heb tien jaar lang geen grote studiofilm kunnen maken". Wel dook ze op in meerdere televisieseries.

NieuwsFilm