Marvel Studios - De Multiverse Saga: Dit is 'Secret Invasion'

Marvel Studios - De Multiverse Saga: Dit is 'Secret Invasion'

Samuel L. Jackson is terug!

Eind juli hoorden we van Marvel Studios wat de plannen voor de komende jaren zijn: De Multiverse Saga. In deze artikelenreeks zetten we alle komende toevoegingen op een rij, inclusief wanneer je 'm kan verwachten en of dat in de bioscoop of op Disney+ is.

Secret Invasion (2023)
Gemaakt door: Kyle Bradstreet | Cast: Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Killian Scott, Cobie Smulders
Een groep van vorm veranderende aliens, de Skrulls, hebben de Aarde de afgelopen jaren in het diepste geheim geïnfiltreerd. Zo zijn ze doorgedrongen tot de belangrijkste plekken van onze samenleving en vormen ze een groot gevaar. Aan Nick Fury, voormalig SHIELD-directeur, en Talos de taak om hen te stoppen.

Minder groot dan je denkt
Deze Marvel Studios-serie krijgt in totaal zes afleveringen van elk 40 tot 50 minuten. We weten dat de show niet zo groot wordt als de comics waren, want dat vertelde Marvel-baas Kevin Feige. Er zullen dus niet zoveel helden te zien zijn als je misschien hoopt. Wel is het een showcase voor Jackson en Mendelsohn en zien we in de serie momenten van paranoia, het wordt in de woorden van Cobie Smulders een serie die "kijkt naar echte menselijke problemen en vertrouwen".

Allemaal nieuwe castleden
Nieuw in de serie zijn onder meer Kingsley Ben-Adir (gecast als de grote schurk) en acteurs als Olivia Colman, Emilie Clarke en Killian Scott. Terug zijn, interessant genoeg, onder meer Don Cheadle, Martin Freeman en dus ook Cobie Smulders.

Behoorlijk lange heropnames
De heropnames van Secret Invasion duren best een tijdje. Waar de opnames in april 2022 afgerond waren, ging Jackson terug naar de set vanaf augustus om de heropnames voort te helpen. Het idee is om de serie 'beter' en 'diepgaander' te maken en daarvoor is een heel nieuwe schrijver aan boord gehaald.

De serie is vanaf de lente van 2023 te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair