'Predator'-fans reageren op 'Prey': Briljante toevoeging aan Disney+?

'Predator'-fans reageren op 'Prey': Briljante toevoeging aan Disney+?

Dat klinkt prima.

Prey, de nieuwste toevoeging aan de Predator-franchise, is eindelijk te zien op Disney+. De film is de zesde toevoeging aan de franchise en blijkt enorm goed ontvangen te worden.

De boel werd in 1987 gelanceerd en kreeg een aantal herlanceringen, waarvan de meest recente in 2018 uitkwam in de bioscoop. Inmiddels is duidelijk dat Prey de best ontvangen film in de franchise tot nu toe is. Fans zitten ook echt vol lof over de film.

Prey-reacties
Fans hebben dus alleen maar lof voor Prey. Op Rotten Tomatoes staat de film op een score van 92 procent bij de critici en 83 procent bij het bredere publiek.

De film Prey speelt zich 300 jaar in het verleden af, in de Comanche Nation. Prey is het verhaal van een jonge vrouw, Naru, een angstloze en extreem vaardig krijger.

Naru werd opgevoed in de schaduw van een aantal van de meest legendarische jagers die ooit over de Great Plains jaagden. Zodra gevaar haar kamp bedreigt, besluit zij uiteraard om haar volk te beschermen. De prooi waar zij het op voorzien heeft, en die ze ook echt zal confronteren, is een buitenaards roofdier met een technisch geavanceerd arsenaal.

Dat leidt in Prey allemaal tot een gruwelijke, grove en angstaanjagende showdown! Hieronder de reacties van fans:



NieuwsFilm

meest populair