Eerste details over 'Batgirl' onthuld: dit was het verhaal

Eerste details over 'Batgirl' onthuld: dit was het verhaal

Batgirl is geschrapt en klinkt eigenlijk best cool.

Er zijn wat plotdetails rond Batgirl gelekt. Easter eggs en de plek van Batgirl in het DC Extended Universe zijn allemaal onthuld!

Enkele dagen geleden maakte Warner Bros. Discovery de schokkende keuze om de film helemaal te cancellen. Dat terwijl Batgirl al bijna af was en rond de 90 miljoen dollar gekost heeft om te maken. Helaas was de film onderdeel van pogingen van Warner Bros. Discovery om geld te besparen.

Batgirl-details
Tijdens zijn podcast The Town onthult Matthew Belloni wat details over het verhaal van Batgirl, evenals wat easter eggs.

"Ze probeerden nog uit te zoeken hoe het einde eruit zou komen te zien. Maar er stond weinig op het spel in de film. Firefly is gewoon een kerel in een pak die misschien de moeder van Batgirl vermoord heeft. Ik wil niet al te veel over het plot vertellen, maar het is nogal opgeblazen en draaide om meerdere vriendjes en maffiabazen en er was mogelijk een referentie naar Jason Todd, die een groot personage is in het DC Universe, maar er zit geen Robin in de film. Ze laten wel Michelle Pfeiffer's Catwoman-masker zien, een leuke easter egg, ook al zit Michelle Pfeiffer niet in de film. Dit moet na The Flash uitkomen."

Daarmee zijn voor het eerst echt wat details rond Batgirl onthuld! Helaas zullen we 'm nooit in de bioscoop kunnen zien, en niet op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair