Marvel Studios - De Multiverse Saga: Dit is 'Loki' seizoen 2

Marvel Studios - De Multiverse Saga: Dit is 'Loki' seizoen 2

Loki krijgt een tweede seizoen op Disney+.

Eind juli hoorden we van Marvel Studios wat de plannen voor de komende jaren zijn: De Multiverse Saga. In deze artikelenreeks zetten we alle komende toevoegingen op een rij, inclusief wanneer je 'm kan verwachten en of dat in de bioscoop of op Disney+ is.

Loki (2023)
Gemaakt door: Justin Benson & Aaron Moorhead | Cast: Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw
We weten nog niet precies waar het tweede seizoen van Loki om zal draaien, al is er natuurlijk wel al een beetje een indicatie. Zo zit Loki, de Hiddleston-variant, in een ander universum en zal hij vermoedelijk op zoek gaan naar een manier om terug 'thuis' te keren. Maar dat niet alleen, vermoedelijk zien we ook iets van Ravonna Renslayer die extreem loyaal was aan de TVA en op zoek gaat naar vrije wil. En natuurlijk is er de vrouwelijke Loki, Sylvie, die weer terug is na de moord op He Who Remains.

De castleden in Loki seizoen 2
Loki brengt in elk geval Tom Hiddleston, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw en Sophia Di Martino terug! We weten ook dat acteur Rafel Casal een 'grote rol' krijgt, al is niet bekend welke rol dat precies gaat zijn in het komende tweede seizoen van de televisieserie. De show heeft trouwens een bijzondere eer, want nog geen andere Marvel Studios/Disney+-serie kreeg een tweede seizoen.

Wat gaan we zien?
Het is nog echt de vraag wat we gaan zien in het nieuwe seizoen van Loki. Natuurlijk weten we dat Loki in de nieuwe tijdlijn een standbeeld van Kang the Conquerer zag, wat erop hint dat Kang nu de leider van de TVA is. Gezien het moment waarop de serie uitgebracht wordt, ergens halverwege Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe, lijkt de kans groot dat Loki weer een belangrijke plek heeft!

De serie is vanaf de zomer van 2023 te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair