Marvel Studios - De Multiverse Saga: Dit is 'Werewolf by Night'

Marvel Studios - De Multiverse Saga: Dit is 'Werewolf by Night'

Marvel Studios komt met een weerwolf!

Eind juli hoorden we van Marvel Studios wat de plannen voor de komende jaren zijn: De Multiverse Saga. In deze artikelenreeks zetten we alle komende toevoegingen op een rij, inclusief wanneer je 'm kan verwachten en of dat in de bioscoop of op Disney+ is.

Untitled Marvel/Disney+ Halloween Project (2022)
Regie: Michael Giacchino | Cast: Gael García Bernal, Laura Donnelly, Al Hamacher
Marvel Studios brengt ons dit jaar zijn eerste echte Halloween Special. De special komt naar Disney+ in de loop van oktober en is onderdeel van Phase Four van het MCU.

Het verhaal
We weten echt nog maar weinig van het verhaal, al kunnen we wel iets zeggen over de uitgangspunten. Zo is zeker dat acteur Gael García Bernal de hoofdrol speelt. Naar het schijnt volgen we zijn Jake, die probeert het kleine stadje in Arizona waar hij woont te beschermen, maar hij moet ook zichzelf beschermen aangezien hij de nieuwe Werewolf By Night werd.

Decennia in de maak
Het project is opmerkelijk lang in de maak. Al in mei 2001 hoopte Dimension Films samen met Marvel Studios zo'n film te maken, en opvallend genoeg stonden zelfs Kevin Feige, Avi en Ari Arad aan het roer. Feige mocht ons later, in 2008 natuurlijk de eerste echte MCU-film brengen. We weten ook dat Marvel Studios al jaren wil dat er iets gaat gebeuren met Werewolf by Night, maar dat gaat nu dus pas lukken.

Plek in het MCU
Welke plek het project krijgt in het MCU is nog een beetje moeilijk te zeggen, vooral omdat niet helemaal zeker is welke rol hij in de toekomst krijgt. Het lijkt erop dat de Werewolf by Night later nog veel te doen krijgt, bijvoorbeeld als Blade als vampier eenmaal zijn MCU-debuut maakt.

De special is vanaf oktober van 2022 te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair