Gerucht: Henry Cavill keert terug voor 'Mission: Impossible 8'!

Gerucht: Henry Cavill keert terug voor 'Mission: Impossible 8'!

Een personage komt op verassende wijze terug, dus fans denken dat het Cavill is!

Tom Cruise wist recentelijk nog hoge ogen te gooien met Top Gun: Maverick, maar miljoenen filmfans kijken nu alweer met smart uit naar zijn volgende blockbuster, Mission: Impossible 8. Hier lijkt een hele grote naam ook voor terug te keren! Opgelet: Mission: Impossible - Fallout SPOILERS volgen!

Het gerucht dat nu de ronde doet is dat niemand minder dan Henry Cavill in het nieuwe hoofdstuk te zien zal zijn. Mocht je het vorige deel, Fallout, gezien hebben, dan vraag je je waarschijnlijk af hoe dit überhaupt mogelijk is. Cavills personage, August Walker, legt op het einde namelijk het loodje in een gevecht met Cruise's Ethan Hunt, maar toch lijkt hij een rol te hebben in het vervolg.

Tegenstander
Cavill is een gigantische spierbundel, dus vanwege zijn indrukwekkende fysiek maakte hij deel uit van de nodige sterke actiescenes. De acteur wordt ook wel vaker genoemd als dé perfecte vervanger van Daniel Craig als James Bond, maar de nodige Mission: Impossible-fans zeiden voor de release van Fallout dat hij ook het stokje over zou kunnen nemen van Cruise in de geliefde franchise.

De regisseur, Christopher McQuarrie, onthulde recentelijk nog dat een grote naam van Fallout spectaculair terug zou keren. Het zou natuurlijk ook om iemand anders kunnen gaan, zoals Solomon Lane (Sean Harris), Erica Sloane (Angela Bassett), Alan Hunley (Alec Baldwin) of Julia (Michelle Monaghan), maar Cavill zou toch wel het meest verassend zijn.

Hoe dan
Zoals eerder gezegd, legt Cavills personage dus het loodje. Mocht hij daadwerkelijk terugkeren, dan zou het de franchise toch goed kunnen doen. Niet alleen is hij een van de grootste namen in Hollywood, zijn rol als de grote schurk in het laatste deel werd extreem goed onthaald.

Het is tamelijk lastig om hem overtuigend terug te laten keren, aangezien hij een gigantische haak in zijn kop krijgt en een ravijn wordt ingetrokken, dus de kans dat hij dat overleeft heeft lijkt niet erg realistisch. Wel zou het terug kunnen keren via flashbacks, waarin mogelijk onthuld wordt dat hij een veel grotere rol speelde in Hunts eerdere missies.

NieuwsFilm

meest populair