Eindelijk is de nieuwe look van Daredevil onthuld!

Daredevil gaat niet teleurstellen.

Jim Pedd 8 augustus 2022 06:45 in Algemeen
Twee nieuwe screenshots van een promo voor She-Hulk: Attorney at Law onthullen dan eindelijk de eerste volledige blik op Daredevil in zijn nieuwe, gele, kostuum.

Acteur Charlie Cox keerde in de film Spider-Man: No Way Home onverwacht terug in het Marvel Cinematic Universe. Dat nadat hij te zien was in de series Daredevil en The Defenders die toen nog in een samenwerking van Netflix en Marvel Television gemaakt werden.

Daredevil is terug
Fans betwijfelden of Cox nog terug kon keren als Daredevil, ook omdat Netflix een deal had waardoor de castleden na het stoppen van de series jarenlang niet meer terug mochten komen.

Gelukkig voor fans gebeurde dat dus wel. En in de recent vrijgegeven SDCC-trailer voor She-Hulk: Attorney at Law zagen we al dat Daredevil te zien was.

Toen was het niet meer dan een kleine flits. De nieuwe teaser voor de serie She-Hulk: Attorney at Law laat hem in vol ornaat zien, met duidelijke gele accenten in zijn kostuum.

Hieronder kan je de foto's zien:She-Hulk: Attorney at Law gaat deze maand nog van start op Disney+. Straks krijgt Daredevil ook nog een eigen serie op Disney+, met 18 (!) afleveringen: Daredevil: Born Again.

NieuwsFilm