De volgende 'LEGO'-film lijkt in niets op wat je tot nu toe zag

De LEGO-franchise gaat volledig veranderen.

Na drie films in samenwerking met Warner Bros. Animation gemaakt te hebben, besloot LEGO in 2019 de filmrechten over te dragen aan Universal. Dat werkt inmiddels aan een nieuwe film.

Er verschenen drie films onder de samenwerking met Warner Bros. Animation en alledrie waren ze een groot succes. Nu de rechten naar Universal overgaan, zullen de films er wat anders uit zien en ook andere personages omvatten.

LEGO-films worden anders
Producent Dan Lin, die de eerste drie films produceerde, onthulde dat de volgende LEGO-film een boel anders zal worden dan eerder. Terwijl hij verscheen tijdens The Ankler's Hot Seat-podcast, onthulde hij dat de volgende film de franchise zelfs helemaal opnieuw moet uitvinden.

"We weten dat we het op z'n kop moeten zetten en een andere kunstvorm moeten zoeken die nog altijd trouw is aan LEGO," begon Lin.

"Binnenkort hebben we waarschijnlijk wat aankondigingen. Als je het mij vraagt, denk ik dat we het op echt een coole manier opnieuw uitvinden."

In de vorige films zagen we met name hoe LEGO-popjes de wereld moesten beschermen tegen allerhande grote bedreigingen. Samenwerking stond daarin centraal als thema.

NieuwsFilm

meest populair