Vervolg op 'Prey' op opvallende manier aangekondigd

Het succes zal waarschijnlijk tot meer leiden.

Bram de Groot 7 augustus 2022 15:55 in Algemeen
Afgelopen vrijdag ging de nieuwe Predator-film Prey in première op Disney+ Star. En dat is niet onopgemerkt gebleven, aangezien de critici en fans de film op handen dragen. Eindelijk is er weer een echt goed vervolg op het origineel uit 1987 met Arnold Schwarzenegger.

Wat de nodige mensen waarschijnlijk hebben gemist is de overduidelijke hint naar een vervolg. Die aankondiging werd namelijk niet gedaan in de film, maar tijdens de aftiteling en dan niet met een Marvel-achtig nafilmpje. Let op: er volgen nu SPOILERS.

Prey 2 al aangekondigd
Het eerste deel van de aftiteling is met animaties die de film nog even kort opnieuw vertelt. Helemaal aan het einde zit er een duidelijke hint naar meer.

We zien in de animatie hoe het hoofdpersonage Naru van Amber Midthunder terugkeert bij haar stam met het hoofd van de Predator. Ze wordt de nieuwe War Chief, zoals in de film. Maar dan gaat het verder en zie we minimaal drie Predator-schepen arriveren.

Die schepen komen waarschijnlijk naar de Aarde nadat duidelijk wordt dat een van soortgenoten is gedood. De beelden gemist? Check de complete animatie op YouTube!

NieuwsFilm