Deze hilarische romkom is Netflix helemaal aan het veroveren

Lekker lachen met deze nieuwe Netflix-film.

Jeffrey Kouters 8 augustus 2022 11:00 in Algemeen
Netflix heeft weer een ware hit te pakken. De romantische komediefilm Wedding Season staat sinds donderdag op de streamingdienst en blijkt erg populair onder Nederlandse kijkers.

In Nederland blijven romkoms het goed doen. Er is hier duidelijk veel interesse voor dit genre. Dat bewijst ook de nieuwe Netflix-film Wedding Season, waarin twee vrijgezellen doen of ze aan het daten zijn om hun ouders te misleiden.

Wedding Season wordt goed bekeken op Netflix. Vandaag staat de film op plek 4 in de Top-10 van best bekeken films op het platform. Hieronder kun je lezen waar hij precies over gaat.

Wedding Season (2022)
Regie: Tom Dey | Cast: Pallavi Sharda, Suraj Sharma, Arianna Asfar, e.a.
Asha heeft een leuk en druk leven. Alleen haar moeder ligt dwarst. Zij stuurt haar dochter steeds op geforceerde dates. De meest recente date is met Ravi, die eveneens de druk van zijn ouders voelt om te trouwen. Samen bedenken ze een plan waarbij ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften. Hun list loopt echter mis wanneer ze echte gevoelens voor elkaar beginnen te krijgen.Benieuwd naar deze film? Je kunt hem eventueel hier bekijken.

NieuwsFilm