Mike Tyson haalt snoeihard uit naar Hulu i.v.m. serie over zijn leven

De wereldberoemde bokser vindt het helemaal niks.

FilmTotaal 8 augustus 2022 12:21 in Celebrity
Mike Tyson is een legendarische bokser. Op twintigjarige leeftijd werd hij de jongste kampioen zwaargewicht ooit, maar hij werd zelfs driemaal wereldkampioen in het zwaargewicht. Niet zo heel gek dus dat er meerdere projecten gemaakt worden rondom zijn leven, maar een hiervan staat Tyson zelf niet zo aan.

Zo zou er een film gemaakt worden over zijn leven, waarin niemand minder dan de met een Oscar bekroonde Jamie Foxx de iconische bokser gaat spelen. Dit project heeft echter de nodige vertraging opgelopen en wordt uiteindelijk omgetoverd tot in een serie, genaamd Tyson.

Ja en nee
Hoewel dit bovenstaande project veelbelovend klinkt, al helemaal aangezien het wordt geregisseerd door Antoine Fuqua (o.a. bekend van Training Day) en Martin Scorsese ook bij de serie betrokken is als producent. Dit is echter niet de enige serie over zijn leven.

Zo komt ook Hulu met een serie, genaamd Mike, maar dit vindt Mike zelf schandalig. Hoewel de eerste beelden er mooi uitzien en de hoofdrol deze keer is weggelegd voor Trevante Rhodes (Moonlight), zegt Tyson dat de streamingservice zijn verhaal klakkeloos kopieert, zonder hem ook maar een cent te betalen. Hij haalt dan ook hard uit naar Hulu.

Bericht
Mike Tyson toont zijn ongenoegen online: "Laat Hulu je niet voor de gek houden. Ik sta niet achter dit verhaal over mijn leven. Het is niet meer 1822. Het is 2022. Ze hebben mijn leven gestolen maar ze hebben me er niet voor betaald".

De bokser ging nog heel wat verder: "De Hulu bazen zien mij gewoon als een n*gger die ze op het veilingblok kunnen verkopen". Eind deze maand zal de serie te zien zijn, maar het is dus wel duidelijk dat Mike Tyson zelf niet gaat kijken. Zijn originele bericht is hieronder te zien.NieuwsFilm