Komt The Punisher dan toch echt naar het MCU?!

Rosario Dawson lijkt Jon Bernthals MCU terugkeer te bevestigen.

Zoe van Leeuwen 9 augustus 2022 08:09 in Algemeen
Na de officiële terugkeer van Charlie Cox als Matt Murdock, kijken fans van Netflix Marvel shows ook uit naar de mogelijkheid om de andere Defenders waaronder Jessica Jones en The Punisher ook hun respectievelijke Marvel Cinematic Universe debuten te zien maken.
Rosario Dawson
In een recente verschijning op de Chicago Comic & Entertainment Expo, toen haar gevraagd werd naar de mogelijke terugkeer van haar populaire personage Claire Temple/Night Nurse, bevestigde Marvel's Daredevil en Defenders alum Rosario Dawson schijnbaar dat Marvel Studios ook een The Punisher revival aan het plannen is.The Punisher
Voordat Jon Bernthal zijn eigen show landde als de meedogenloze Marvel-anti-held, maakte hij voor het eerst zijn debuut in het tweede seizoen van Marvel's Daredevil met Charlie Cox in de hoofdrol. Bernthal's kijk op het personage kreeg lovende kritieken tijdens de serie, die door velen werd geassocieerd als de definitieve live-action adaptatie van het stripfiguur.
In een eerder interview vorig jaar onthulde Bernthal dat hij de rol van Frank Castle in de MCU alleen zou hernemen als Marvel Studios dezelfde mate van duisternis zou blijven uitbeelden waar het personage bekend om staat.

NieuwsFilm