Opmerkelijk: Tom Cruise wil terugkeren als een van zijn gekste personages

Krijgt 'Tropic Thunder' Les Grossman zijn eigen film?

Wouter Drummen 9 augustus 2022 14:18 in Algemeen
Tom Cruise weet van geen ophouden. De 60-jarige acteur wist hoge ogen te gooien in de blockbuster Top Gun: Maverick en is nu alweer druk bezig met de nieuwe Mission: Impossible-film. Cruise heeft zijn zinnen nu alweer echter gezet op een ander speciaal project.

In 2008 was Cruise namelijk te zien als Les Grossman in Tropic Thunder. Hoewel het niet gaat om een grote rol, is dit de acteur wel extreem goed bevallen want nu, vele jaren later, wil hij terugkeren als Grossman.

Gerucht
Het verhaal dat nu de ronde doet is dat Cruise een spin-off wil rondom zijn geliefde personage. In Tropic Thunder zitten heel wat gekke personages, maar misschien springt Grossman wel boven de rest uit.

We zijn van Cruise gewend dat hij altijd de stoere waaghals speelt, maar daar staat Grossman ver vandaan. Toch wil de acteur terug kruipen in de huid van dit personage, en het schijnt dat hij hiervoor gaat samenwerken met niemand minder dan Christopher McQuarrie.

Geheim project
McQuarrie werkte al meerdere malen met Cruise samen aan de Mission: Impossible-franchise, maar de regisseur liet weten nog andere 'mysterieuze' projecten met de acteur te gaan maken, waaronder dus ook een Grossman-spin-off.

Wat dit precies inhoudt is vooralsnog niet geheel duidelijk. Zo zou het goed kunnen dat hij zijn eigen solo-film krijgt, maar het zou ook gewoon weer om een cameo kunnen gaan. Grossman mag dan wel goed onthaald zijn door de Tropic Thunder-fans, de vraag is of het personage een hele film kan dragen. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm