Netflix komt deze maand met de laatste erotische thriller in de '365 Days'-franchise

Enkele maanden na het tweede deel verschijnt nu de afsluiter.

Wouter Drummen 10 augustus 2022 22:30 in Video
Netflix had in 2020 goud in handen met de erotische thriller 365 Days. Eerder dit jaar kwam de streaminggigant dan ook met een vervolg, genaamd 365 Days: This Day, dat ook goed scoorde. Nu, enkele maanden later, komt alweer het derde deel uit.

Dit deel heet The Next 365 Days en zal al vanaf 19 augustus op Netflix te zien zijn, dat terwijl het tweede deel pas in april werd toegevoegd. De trailer van de derde film is hieronder te zien.Verhaal
The Next 365 Days is gebaseerd op het derde boek uit de serie, waardoor we dus al min of meer weten wat er gaat gebeuren. In het eerste deel komt Laura in de handen terecht van een dominante maffiabaas, genaamd Massimo, die haar gevangen houdt. Zij krijgt precies 1 jaar de tijd om verliefd op hem te worden.

Dit lukt, en in het tweede deel zijn ze een stel, maar zorgen Massimo's familiebanden en een mysterieuze man die ook een oogje heeft op Laura voor problemen. Ook in het derde deel wordt het niet makkelijk voor ze, aangezien Massimo erachter komt dat Laura een groot geheim heeft, dat ook zij nog een plaats probeert te geven.

Laatste deel
Netflix zal nog een keer willen scoren, want het blijft bij drie films. Het is het afsluitende deel van de trilogie. In de boekenreeks waarop de films zijn gebaseerd verschenen ook maar drie boeken, dus het is officieel het laatste deel. Over 9 dagen kunnen fans van de vorige twee films van The Next 365 Days genieten.

NieuwsFilm