Pete Davidson (The Suicide Squad) zoekt hulp na alle dreigende berichten van Kanye West

De twee exen van Kim Kardashian kunnen het niet erg goed met elkaar vinden...

FilmTotaal 10 augustus 2022 12:44 in Celebrity
Enkele dagen geleden kregen we te horen dat acteur Pete Davidson en televisiepersoonlijkheid Kim Kardashian niet langer een stel zijn. Davidson, o.a. bekend van The Suicide Squad en The King of Staten Island, zou hier blijkbaar heel veel moeite mee hebben.

De twee leerden elkaar kennen tijdens het draaien van Saturday Night Live, het bekende Amerikaanse komedieprogramma dat Kardashian vorig jaar oktober voor het eerst mocht hosten. Niet veel later kregen ze een relatie, maar nu, na zo'n negen maanden bij elkaar zijn geweest, zetten ze er alweer een punt achter.

Therapie
Hoewel de beroemheden geen ruzie gehad zouden hebben maar juist in goed overleg met elkaar hebben besloten dat ze zo niet verder kunnen, zou Davidson traumatherapie nodig hebben. Dit zou echter niet de schuld zijn van Kardashian, maar van haar ex-man en rapper Kanye West.

Sinds de 28-jarige Davidson een stelletje vormde met de 41-jarige Kardashian maakte de 45-jarige West de acteur elke keer weer met de grond gelijk. Zo postte de zanger regelmatig vervelende berichten, zoals o.a een recent maar inmiddels verwijderd Instagram-bericht waarin staat dat Davidson dood is gevonden. Ook werd een look-alike Davidson in de muziekclip Eazy van West levend begraven.

Woordvoerder
Een bron die dicht bij Davidson staat zegt het volgende: "Pete had traumatherapie nodig vanwege alle berichten van West. Hierdoor ontstond er veel haat en moest Pete hulp zoeken. Hij heeft echter absoluut geen spijt van zijn relatie met Kim. Zij heeft hem dan ook altijd gesteund tijdens hun relatie. Op dit moment wil Pete zich gewoon weer kunnen concentreren op zijn eigen carrière".

NieuwsFilm