Jason Momoa over een van zijn grootste flaters: "Deze film was een ramp!"

De acteur is duidelijk geen fan van 'Conan the Barbarian'.

Jason Momoa is al enkele jaren een grote naam in Hollywood, maar dat betekent niet dat de acteur altijd even trots is op zijn werk. Tijdens een recent interview laat hij zich uit over een van zijn slechtste films.

De spierbundel kende zijn grote doorbraak in de populaire HBO-serie Game of Thrones. In het eerste seizoen, dat in 2011 uitkwam, speelde Momoa een grote rol, waardoor hij volop in spotlights kwam te staan. Datzelfde jaar speelde hij dan ook de hoofdrol in Conan The Barbarian, maar daar is hij niet erg trots op.

Reactie
Zo zegt Momoa, vandaag de dag voornamelijk bekend als Aquaman in het DCEU: "Ik heb deel uitgemaakt van de nodige dingen die echt waardeloos waren. In sommige films is het gewoon buiten je handen en kan je er niet veel van maken. 'Conan' behoort ook tot die categorie".

Daar blijft het echter niet bij. Zo vervolgt de acteur: "Het was een van de leukste ervaringen die ik heb mogen meemaken als acteur, totdat het project werd overgenomen door een andere studio en een andere regisseur kwam. Toen werd het gewoon een grote puinhoop!"

Teleurstelling
De film bracht uiteindelijk ook maar een luttele 63,5 miljoen dollar op, terwijl Conan toch 90 miljoen dollar kostte om te maken. De negatieve recensies hielpen ook niet mee. Hopelijk heeft Momoa meer mazzel met toekomstige blockbusters, zoals Fast X.

NieuwsFilm

meest populair