Ewan McGregor onthult dat zijn favoriete Star-Wars personage niet Obi-Wan is!

Ewan McGregor onthult dat zijn favoriete Star-Wars personage niet Obi-Wan is!

In zijn laatste publieke optreden, onthult Ewan McGregor zijn favoriete personage in heel Star Wars, en verrassend genoeg is het NIET Obi-Wan Kenobi.

Ewan McGregor onthult zijn favoriete Star Wars personage; verrassend genoeg is het niet Obi-Wan Kenobi. De acteur keerde onlangs terug, door zijn rol te hernemen als de fan-favoriete Jedi in Disney+'s Obi-Wan Kenobi serie.


Bekijk de afbeelding

Niet Obi-Wan, maar wie dan wel?
Tijdens Superhero Comic-Con 2022 in Texas, werd McGregor (via @KenobisEopie) gevraagd wie hij het beste Star Wars personage vindt. Na een korte bedenking noemde de acteur Prinses Leia als zijn keuze. Hij voegde eraan toe dat hij als jonge jongen een oogje had op Carrie Fisher's originele versie van het personage.



Bescheiden keuze
Obi-Wan is een van de populairste personages in heel Star Wars. Omdat McGregor een geliefde speler in de ruimteopera speelde, had hij zijn Jedi-meester gemakkelijk als de beste in de franchise kunnen kiezen.


Bekijk de afbeelding

Hoewel zijn antwoord ook uit bescheidenheid kan zijn, is de keuze voor prinses Leia logisch. De prinses van Alderaan heeft haar hele leven gewijd aan het in orde brengen van de melkweg en ervoor te zorgen dat ze niet langer onder het bewind van een onderdrukkend regime stond.

NieuwsFilm

meest populair