Er is één plek waar Daniel Radcliffe per se niet wil komen

Als hij hier toch langskomt zit er maar een ding op: rennen!

FilmTotaal 12 augustus 2022 04:00 in Celebrity
De meeste mensen kennen Daniel Radcliffe van de zeer succesvolle Harry Potter-filmreeks. Dat is ook waar hij hedendaags nog het meest op wordt aangesproken. Dit is echter niet altijd even leuk voor hem.

Wegens het succes van de Harry Potter films kwam er veel merchandise in de omloop. Actiefiguren, sleutelhangers, toverstokjes, en zo gaat het lijstje nog wel even verder. In New York is zelfs een winkel opgezet die volledig is toegewijd aan alles dat met Harry Potter te maken heeft.

Vluchten
Laat New York nou net een plek zijn waar Radcliffe geregeld is. De Britse acteur gaf aan: "Elke keer als ik voorbij de Harry Potter winkel in New York loop, gaat er in mijn hoofd om dat ik hier snel niet moet zijn en ga ik wegrennen voordat iemand mij ziet."

Hij lijkt echter zijn eigen methodes te hebben om niet al te veel in de spotlights te komen. Zo zei hij eerder dat hij voor een bepaalde periode elke dag dezelfde outfit droeg. Op deze manier was hij minder interessant voor paparazzi omdat mensen dachten dat de foto's allemaal van dezelfde dag waren.

Reünie
Voor degene die geen genoeg van Harry Potter en Radcliffe kunnen krijgen is er HBO Max. Naast alle Harry Potter films, is hier ook de reünie-special Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts te zien.


NieuwsFilm

meest populair