Nieuwe 'Fast & Furious'-vijand klinkt wel heel apart

Jason Momoa is... excentriek?

Jim Pedd 12 augustus 2022 22:30 in Algemeen
De Fast & Furious-films gaan richting een epische conclusie en zullen dat doen met een tweedelige finale. Die moeten de 'hoofdfranchise' tot een mooi einde brengen.

De eerstvolgende film in de saga, Fast X, bevat een mengeling van nieuwe en terugkerende gezichten. Nieuw is acteur Jason Momoa die gecast is in een momenteel nog onbekende schurkenrol.

Een excentrieke schurk
In een interview met GQ ging Momoa een beetje in op wat we van zijn Fast X-personage mogen verwachten. De schurk blijkt rond te rijden in een lavendelkleurige auto en zijn teennagels in dezelfde kleur te schilderen.

"Ik ben echt de beste pauw die er maar is, en daar geniet ik echt van!"

"Het is moeilijk, want mensen denken altijd dat ik een kerel ben die macho's speelt. Maar ik wil emoties voelen, iets nieuws. Dingen veranderen en zelfs de vijanden die ik nu speel zijn best excentriek."

Momoa had recent nog alle lof voor de film. "Ik mag iets opnemen met de meest coole mensen die je maar kan voorstellen. Ik mag werken met Charlize [Theron], waar ik echt opgewonden over ben. Zij is geweldig. En dan mag ik ook nog naar heel coole plekken gaan. Met de cast te mogen werken is briljant."

NieuwsFilm