Ineens kan dit toffe 'Star Wars'-personage toch terugkeren

Oscar Isaac wil misschien wel.

Jim Pedd 12 augustus 2022 08:26 in Algemeen
Daisy Ridley en John Boyega zijn al vrij duidelijk geweest: zij zien het niet per se zitten om in de nabije toekomst terug te keren naar een sterrenstelsel ver, ver weg. Het leek erop dat Oscar Isaac datzelfde standpunt toegediend was.

Net als de andere twee werd Isaacs personage Poe Dameron steeds minder belangrijk, vooral naarmate de trilogie sterker leunde op nostalgie. Je begrijpt wel waarom het drietal niet direct zin heeft in een terugkeer.

Toch maar wel?
Intussen lijkt Oscar Isaac van standpunt te zijn veranderd. Tijdens een interview met SiriusXM vertelde hij het wel te zien zitten, mits de omstandigheden goed zijn.

"Ik weet het niet. Ik sta overal voor open. Je weet het nooit. Ik heb er op geen enkele manier gevoelens bij, niet per se dat ik het wil of niet wil," begon Isaac.

"Ik sta open voor elk goed verhaal. TIjd is iets dat een uitdaging begint te worden. Naarmate je ouder wordt, kinderen krijgt, al dat soort dingen. Waar passen de films? Als er een goed verhaal verteld wordt, er een geweldig regisseur is en [Lucasfilm-baas] Kathy [Kennedy] mij benadert en zegt 'ik heb een geweldig idee', dan sta ik ervoor open."

Nu maar zien of dat idee er komt!

NieuwsFilm