Jason Momoa onthult details over "stuk grappiger" vervolg van 'Aquaman'

De bekende acteur, die Aquaman belichaamt, mag nog niet zoveel zeggen erover, maar geeft toch een tipje van de sluier.

Mitchell 12 augustus 2022 11:03 in Algemeen
Met Aquaman behaalde Warner Bros. een grandioos succes en een wereldwijde box office van meer dan 1 miljard dollar. Logisch ook dat er groot wordt ingezet op het vervolg Aquaman and the Lost Kingdom. Hoofdrolspeler Jason Momoa vertelt wat hij delen mag over de productie.

In het vervolg zal Arthur Curry, oftewel Aquaman, herenigd worden met vele geliefde DC-personages. In het verhaal moet Aquaman, wanneer een oude kracht wordt ontketend, een ongemakkelijk verbond sluiten met een onwaarschijnlijke bondgenoot om Atlantis, en de wereld, te beschermen tegen een onomkeerbare verwoesting.

Hoewel er nog veel onbekend is over de aankomende superheldenfilm, zorgen nieuwe opmerkingen van Momoa ervoor dat de hype blijft aanhouden. In een recent interview met GQ deed Momoa uit de doeken dat het vervolg "een stuk grappiger" zal zijn dan de eerste film. Vaag lijkt de acteur ook te zinspelen op een mogelijke allegorie over klimaatverandering.

Een interview met Momoa
Momoa zei in rap tempo tijdens het interview: "Ik heb een geweldige tijd met ... er is veel van.... Het is een throwback naar..."

Het werd hem even teveel, en wat rustiger concludeerde hij geheimzinnig: "Ik wil niet te veel weggeven. Maar we gaan echt versnellen wat er met deze aarde gaat gebeuren, en dat komt niet door aliens dit keer."

Op 17 maart 2023 zal Aquaman and the Lost Kingdom verschijnen in de bioscopen.

NieuwsFilm