Deze nieuwe Marvel-serie brengt ons de nieuwe Iron Man

Deze nieuwe Marvel-serie brengt ons de nieuwe Iron Man

Ironheart lijkt de opvolger te worden van Iron Man!

Eind juli hoorden we van Marvel Studios wat de plannen voor de komende jaren zijn: De Multiverse Saga. In deze artikelenreeks zetten we alle komende toevoegingen op een rij, inclusief wanneer je 'm kan verwachten en of dat in de bioscoop of op Disney+ is.

Ironheart (2023)
Gemaakt door: Chinaka Hodge | Cast: Dominique Thorne, Manny Monatana, Alden Ehrenreich
Eerlijk gezegd is er sinds de eerste aankondiging van de serie Ironheart nog niet echt iets noemenswaardigs bekend gemaakt. We weten alleen zeker dat Dominique Thorne de hoofdrol heeft en er een paar andere castleden gevonden zijn. Verder is Chinaka Hodge de voornaamste schrijfster van de serie.

Een vroeg debuut
Voor Ironheart verschijnt, maakt Riri Williams al haar debuut in de film Black Panther: Wakanda Forever. Dat belooft wat, want in de eerste trailers voor die film zagen we het personage al voorbij komen. Zo lijkt ze te werken aan haar eigen Iron Man-achtige harnas dat er stiekem helemaal niet verkeerd uit ziet.

Een belangrijke hint
Het debuut van Riri Williams in een film en niet haar eigen serie Ironheart is een hint voor waar het MCU heen gaat. Veel belangrijke personages debuteerden namelijk op soortgelijke manieren. Denk aan Hawkeye die je ontmoette in Thor en Black Panther aan wie we voorgesteld werden in Captain America: Civil War.

Begonnen als een film
Lang voordat Marvel Studios de serie Ironheart officieel aankondigde, hoorden we in 2018 nog dat een feature scenario voor Ironheart het gered had tot de Blacklist, de beste niet-gemaakte scenario's van Hollywood. Dat kan goed nieuws zijn!

Erfgename van Tony Stark
Ironheart is vermoedelijk de erfgenaam van Tony Stark. Nu ze een soortgelijk harnas maakt, kan dat bijna niet anders toch? Waarmee dit een behoorlijk belangrijk project wordt.

De serie is vanaf de herfst van 2023 te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair