Het Marvel-universum kan nu echt alle kanten op

Het multiversum maakt dat mogelijk.

Jim Pedd 13 augustus 2022 07:23 in Algemeen
Brad Winderbaum, het hoofd van de afdeling streaming bij Marvel Studios, vertelde in een interview over de "onvoorziene" en "onverwachte" verhalen die het Marvel Cinematic Universe gaat verkennen in de komende Multiverse Saga.

Winderbaum ging tijdens een interview met Variety, in het kader van de release van de animatieserie I Am Groot, in op de mogelijkheden van het multiversum, dat aankomende projecten op unieke manieren aan elkaar kan verbinden als we de producent mogen geloven.

De Multiverse Saga
"Wat zo buitengewoon aan de Multiverse Saga is, is dat we zoveel verschillende kanten op kunnen," vertelde Winderbaum tegenover Variety.

"Bij de studio hebben we lang geëxperimenteerd met verhalen die zich lineair afspelen. Maar we reizen ook terug in de tijd, om te laten zien hoe het MCU kan opbloeien in het verleden."

"Maar wat het multiversum vooral doet, is dat het ons toestaat alternatieve versies van personages te laten zien, en alternatieve routes te tonen. Dat gebeurt natuurlijk ook in de comics met verschillende artists, andere schrijvers en verhalenvertellers. Je ziet personages uitbreiden en groeien, en wel op onvoorziene en onverwachte manieren. En dat is iets dat wij als gidslicht zien voor de toekomstige animatieprojecten."

I Am Groot zie je nu op Disney+.

NieuwsFilm