Dit brengt Marvel-film 'Avengers: The Kang Dynasty' ons

Dit brengt Marvel-film 'Avengers: The Kang Dynasty' ons

Avengers: The Kang Dynasty wordt hoe dan ook spectaculair.

Eind juli hoorden we van Marvel Studios wat de plannen voor de komende jaren zijn: De Multiverse Saga. In deze artikelenreeks zetten we alle komende toevoegingen op een rij, inclusief wanneer je 'm kan verwachten en of dat in de bioscoop of op Disney+ is.

Avengers: The Kang Dynasty (2025)
Bekijk de afbeeldingRegie: Destin Cretton |
Avengers-films zijn te groot om nog tussendoor uit te komen. Ook omdat elk Marvel-project inmiddels wel een crossover bevat. Kevin Feige onthulde daarom tijdens de San Diego Comic-Con dat er twee nieuwe Avengers-films uit zullen komen om de Multiverse Saga af te ronden.

Wie is Kang the Conquerer?
We hebben Kang al ontmoet in Loki. Daar bleek hij He Who Remains te zijn en de man die het multiversum onder controle had en alle tijdlijnen samengevoegd had tot 1. Hij is een wetenschapper uit de 31ste eeuw, iemand die ontdekte dat het Multiversum echt bestond en het kon controleren en beheersen.

Zijn varianten ontdekten dat ook, en eindigden in een oorlog tegen elkaar waarin ze verschillende tijdlijnen verwoestten. Deze versie van Kang won, maar werd uiteindelijk gedood door Sophie - een vrouwelijke variant van Loki.

Wat gaat er gebeuren?
Heel veel. Gezien de titel zou het goed kunnen dat we de Avengers zien vechten tegen meer dan 1 variant van Kang the Conquerer en gezien de woorden van Kang over zijn 'enge' varianten is dat geen gekke verwachting. De kans is groot dat we het MCU een multiversum-incident (of incursion) zien aanpakken.

Wie gaan er meevechten?
De kans is levensgroot dat dit een immense film wordt, waarin meerdere universa botsen en verschillende personages in verschillende varianten moeten strijden. Ook zet deze film de deur open naar het vervolg: Avengers: Secret Wars.

We verwachten dat we niet alleen de Avengers zien vechten. Immers verwachten we ook de Fantastic Four als team, maar misschien zelfs de Midnight Sons en we weten dat de schurkengroep Thunderbolts zich met het MCU gaat bemoeien.

Avengers: The Kang Dynasty zie je vanaf 2 mei 2024 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair