Marvel Studios maakt al deze films en series ook nog na Phase 6!

Marvel Studios maakt al deze films en series ook nog na Phase 6!

Marvel Studios kan nog vele jaren door.

Marvel Studios onthulde tijdens de San Diego Comic-Con al een boel van zijn projecten die onderdeel uitmaken van de Multiverse Saga. Maar er werden ook data onthuld zonder dat daar een titel aan gekoppeld werd.

Het gaat om drie data in 2024, vijf in 2025, die nog onderdeel uitmaken van Phase Six. En dan zijn er al vier data onthuld van Phase Seven, die dus uitkomen na de Multiverse Saga. In dit artikel zetten we de Marvel-projecten op een rij die we al kennen, maar nog geen releasedatum hebben.

Spider-Man: Freshman Year: Deze serie wordt gemaakt als animatieserie voor Disney+. Het is een prequel op de verschijning van Spider-Man in het MCU. Marvel sloeg zijn eerste momenten als superheld over, maar deze serie verkent hoe hij een held werd.

Marvel Zombies: Na de succesvolle verfilming van de comics in animatieserie What If? kondigde Marvel aan dat Bryan Andrews deze serie mag regisseren. Verder zal Zeb Wells afleveringen schrijven. Het team van MCU-personages in deze serie is al bekend: Shang Chi, Katie Chen, Kate Bishop, Death Dealer, Jimmy Woo, Yelena Belova, Red Guardian, en Kamala Khan.

Armor Wars: Dit project draait erom dat de technologie van Tony Stark in handen van vijanden komt. Aan James Rhodes, de War Machine, om het harnas en nalatenschap van Iron Man te beschermen. Deze Disney+-serie is al tijden geleden onthuld.

Wakanda: Er komt een serie die dieper duikt in de wereld van Wakanda. De vraag is wat we te zien krijgen, want daar is echt nog niets over bekend gemaakt.

Deadpool 3: Deadpool krijgt een R-Rated film die te zien is in het MCU. Hoewel de mutanten in Phase Four al hun debuut maakten, weten we nog niet wanneer Wade Wilson zijn MCU-debuut maakt.

Nieuwe Spider-Man trilogie: Tom Holland schijnt terug te keren voor nog eens drie films. De toekomst van de Spider-Man franchise is moeilijk te voorspellen, maar we horen al in interviews dat de nieuwe Spidey meer een streetlevel-held moet zijn.

Wonder Man: De onverwoestbare stuntman Wonder Man zou een eigen serie op Disney+ krijgen. Hij is oprichter van de West Coast Avengers. Het project wordt geproduceerd door Kevin Feige, Destin Daniel Cretton, en Andrew Guest .

En ook: weten we dat er een vervolg komt op Shang-Chi, krijgt de Nova Corps een eigen film en schijnen de Eternals en de X-Men ook nog eigen films te krijgen.

NieuwsFilm

meest populair