Nieuw James Bond-gerucht schrapt Idris Elba en vele andere acteurs van kandidatenlijst

Ook Idris Elba en Tom Hardy zouden geen optie zijn, volgens dit nieuwe gerucht.

Bram de Groot 13 augustus 2022 20:30 in Algemeen
De naam Idris Elba wordt de laatste tijd weer veel in verband gebracht met de rol van James Bond. De acteur zou de 007-rol moeten gaan spelen in de volgende film rond de bekende MI-6 agent.

Een nieuw gerucht zorgt ervoor dat Elba, maar ook een reeks andere oudere acteurs, van het lijstje met mogelijke kanshebbers geschrapt kan worden. Denk dan aan namen als Henry Cavill, Tom Hardy en ook Outlander-ster Sam Heughan.

Zoektocht naar jongere Bond?
Tijdens een optreden op ITV's talkshow Lorraine (via Express UK) deelde entertainmentreporter Ross King enkele parameters die hij heeft gehoord over de zoekopdracht naar de nieuwe bond. Het zou de lijst met 007-kandidaten aanzienlijk kunnen verkleinen. King zei:

"Het laatste gerucht - en in sommige opzichten is een deel hiervan heel erg waar - is dat de Bond-producenten op zoek zijn naar een jongere Bond. Waarschijnlijk iemand die rond de 30 jaar is. Ze willen iemand die Bond zal spelen in de volgende drie films. Ze willen iemand die het op dezelfde manier zal doen als Daniel Craig het deed."

Vooralsnog kan dit gezien worden als een gerucht, maar EON Productions zal vast druk bezig zijn om een nieuwe reeks films naar het witte doek te brengen. Bond 26 heeft voorlopig geen verschijningsdatum.

NieuwsFilm