Brengt 'Fantastic Beasts 4' Johnny Depp terug!? Het kan..

Mads Mikkelsen denkt dat het mogelijk is.

Jim Pedd 16 augustus 2022 20:30 in Algemeen
Mads Mikkelsen gaat tijdens een interview in op de mogelijke terugkeer van Johnny Depp in Fantastic Beasts 4. Depp was al sinds de eerste Fantastic Beasts-film te zien in de Wizarding World, toen hij debuteerde als Gellert Grindelwald.

Warner Bros. vroeg van Depp echter om op te stappen toen hij in november 2020 de rechtszaak tegen The Sun verloor, dat hem een 'vrouwenmepper' genoemd had, na zijn strijd tegen diens ex-vrouw Amber Heard. In diezelfde maand werd Mikkelsen gecast als zijn vervanger.

Depp in Fantastic Beasts 4?
Vooropgesteld hebben we sinds maart niks meer gehoord over een mogelijk Fantastic Beasts 4. De vraag is of de film er wel komt, gezien de enorme budgetten en tegenvallende box office.

Maar toch: "Het was heel intimiderend. Maar nu is de zaak uiteraard veranderd. Hij won de zaak, in de rechtbank, dus laten we zien of hij terugkeert. Ik ben groot fan van Johnny. Ik vind hem een buitengewoon acteur," begon Mikkelsen.

"Ik kon dat natuurlijk niet nadoen. Het was zo erg als hij is. Dus dat zou creatieve zelfmoord geweest zijn. We bedachten iets nieuws, om een brug te bouwen tussen hem en mij. [...] Zijn fans waren erg, erg lief. Maar ook erg koppig. Ik had niet al te veel interactie met ze, maar begrijp wel dat hun harten gebroken waren."

NieuwsFilm