Amber Heard ontslaat advocaten na keiharde nederlaag in Johnny Depp-zaak

De actrice heeft een nieuw team ingehuurd voor het hoger beroep.

FilmTotaal 16 augustus 2022 08:37 in Celebrity
Amber Heard heeft een groot deel van haar advocatenteam de laan uitgestuurd na haar verlies in de smaadzaak die haar ex-man Johnny Depp tegen haar had aangespannen. Dat schrijft Deadline.

Heard heeft voor het hoger beroep nieuwe advocaten in de arm genomen. Elaine Bredehoft, de hoofdadvocaat van de actrice in eerste aanleg, keert daarbij niet terug.

Op social media kreeg Bredehoft de nodige kritiek voor haar optreden. Veel mensen vonden dat zij beduidend minder sterk en scherp overkwam dan de advocaten van Depp.

Ook Heard lijkt dus niet helemaal tevreden te zijn geweest met Bredehoft. De Aquaman-ster heeft haar voor de behandeling van haar hoger beroep vervangen door David L. Axelrod en Jay Ward Brown.

Klaar voor de strijd
In een verklaring laten haar nieuwe advocaten weten vol vertrouwen aan de slag te gaan. Axelrod en Brown beloven hun best te gaan doen om het eerdere oordeel van de rechtbank terug te draaien.

In juni won Depp de smaadzaak die hij tegen Heard had aangespannen voor een artikel waarin zij haar ervaringen met huiselijk geweld besprak. De actrice moet nu een flinke schadevergoeding aan hem betalen. Beide partijen zijn in hoger beroep gegaan.

NieuwsFilm