Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) reageert op vraag of hij het MCU komt versterken

Het lijkt erop dat de acteur het gewoon bij Star Wars wil houden.

Wouter Drummen 16 augustus 2022 15:20 in Algemeen
Het is vandaag de dag best lastig om nog een acteur of actrice te noemen die niet in een Marvel of DC-film te zien was. Ewan McGregor was al te zien in de DC-film Birds of Prey, maar fans hopen hem nu ook te zien in een Marvel-blockbuster.

De acteur was in heel wat pareltjes te zien, zoals o.a. Trainspotting, Moulin Rouge! en Big Fish, maar zijn bekendste werk is toch wel meer zijn rol als Obi-Wan Kenobi is diverse Star Wars-films. Eerder dit jaar kroop McGregor opnieuw in de huid van het geliefde personage in de Disney+ serie Obi-Wan Kenobi.

Reactie
Deze serie werd goed onthaald, waardoor de nodige filmfanaten en McGregor-fans hopen dat hij nu ook een rol krijgt in het MCU. Tijdens een recent interview liet de acteur zich er zelf ook over uit, maar heel erg positief klinkt hij (nog) niet.

"Ik weet niet of het ervan gaat komen en of ik dat wil doen, maar ik vind het geweldig om nieuwe dingen uit te proberen. Ik hou van regisseren, maar ook van theater, dat wil ook maar wat graag weer doen. Ik zit wel al in de 'Star Wars'-wereld, dus ik weet niet of ik nog in een ander groot universum pas. Ik zit er zelf in ieder geval niet achteraan."

Misschien
Toch sluit McGregor de deur niet volledig: "Ik zeg wel niet nooit. Stel je voor dat ik in twee jaar tijd opduik in een Marvel-film, dan krijg ik natuurlijk te horen van: "Je zei dat je dat nooit zou doen!" Dus ik zeg niet nee, maar op dit moment trekt het me niet zo".

McGregor heeft in ieder geval wel genoten van zijn terugkeer als Kenobi en dit viel zeker ook in de smaak bij alle Star Wars-liefhebbers, waardoor er wel alweer wordt gesproken over een mogelijk tweede seizoen. Mocht dit ervan komen, dan lijkt het erop dat McGregor niet snel een superheld zal komen te spelen.

NieuwsFilm