'Lord of the Rings'-serie heeft een geweldige verrassing

De serie gaat eerder van start.

Jim Pedd 17 augustus 2022 20:30 in Algemeen
Prime Video had nogal goed nieuws voor fans. The Lord of the Rings: The Rings of Power wordt gelanceerd met twee afleveringen.

In Nederland lanceert de eerste aflevering, en dus ook de tweede, op 2 september om 3 uur 's nachts. In de Verenigde Staten komt de serie een dag eerder online, maar daarvan profiteren wij dus niet helemaal mee in Nederland.

The Lord of the Rings: The Rings of Power komt eraan
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power krijgt vervolgens elke week een nieuwe aflevering op vrijdag om 06:00 uur in de ochtend. Ruim op tijd dus voor de meeste meer casual kijkers van de serie, die niet direct op zullen staan om voor hun werk de serie te kijken.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is een zeer ambitieuze serie van Prime Video. Centraal staat de nog niet eerder in beeld gebrachte Tweede Era van Tolkiens Midden-Aarde, waarin het kwaad verdreven leek te zijn.

Maar Galadriel denkt dat er nog altijd kwaadaardige dingen zijn en geloofd zelfs in de terugkeer van een van de grootste vijanden die er maar waren: Sauron, een van de belangrijkste luitenanten van Morgoth.

In de serie zien we haar strijd om te bewijzen dat Sauron terug is, en haar pogingen hem te verslaan.

NieuwsFilm