Deze Marvel veteraan zou graag terugkomen voor een Multiverse cameo

Bryce Dallas Howard staat open voor Multiverse terugkeer als Gwen Stacy

Zoe van Leeuwen 17 augustus 2022 07:53 in Algemeen
Nu het multiversum de deur wijd open heeft gezet voor meer vermenging van verschillende filmuniversums is de vraag welke karakters we allemaal zullen zien in de MCU.

Spiderman-3
In 2007 kreeg Bryce Dallas Howard haar eerste Marvel-rol als Gwen Stacy in Sam Raimi's Spider-Man 3. Ze zou waarschijnlijk zijn teruggekeerd voor het vervolg dat nooit werd gemaakt.
Aangezien andere personages uit Raimi's Spider-Verse te zien waren in No Way Home, is het mogelijk dat Howard de rol van Stacy in de toekomst opnieuw op zich neemt.

Terugkeer Gwen Stacy
Als je het Howard zelf zou vragen, zou ze de rol graag opnieuw op zich nemen. In een gesprek met People zei de actrice hoeveel plezier ze had in dat project.
"Dat zou zo leuk zijn. Omdat ze multiverses aan het verkennen zijn. Marvel is het aan het verkennen en ik geniet ervan. Ik zou er altijd voor in zijn om de rol nog een keer te spelen. Met Gwen Stacy is Emma Stone, in mijn perspectief als fan, de definitieve Gwen Stacy in dat universum."Of we Howard terug zullen zien in een cameo als Gwen Stacy is nog maar de vraag. Maar tegenwoordig is alles mogelijk in het Marvel Cinamatic Universe

NieuwsFilm