3 spannende thrillers op Netflix om nu te kijken

Spanning en sensatie op streaming.

Bram de Groot 17 augustus 2022 08:37 in Netflix
Op Netflix vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Spiderhead

Regie: Joseph Kosinski | Hoofdrollen: Chris Hemsworth, Miles Teller, Nathan Jones, Jurnee Smollett, Daniel Booko, Charles Parnell, Tess Haubrich | Kijk nuIn de nabije toekomst krijgen gevangenen de kans om vrijwillig mee te doen aan medische experimenten. In ruil daarvoor wordt hun straf ingekort. Een van die subjecten krijgt een drug dat hem nieuwe gevoelens van liefde geeft en daardoor bevraagt hij de realiteit van zijn emoties.

Windfall

Regie: Charlie McDowell | Hoofdrollen: Lily Collins, Jason Segel, Jesse Plemons, Omar Leyva | Kijk nuEen man breekt in bij het lege vakantiehuis van een miljardair, maar het gaat mis als de arrogante techmagnaat ineens besluit met zijn vrouw vakantie te komen vieren.

The Guilty

Regie: Antoine Fuqua | Hoofdrollen: Jake Gyllenhaal, Ethan Hawke, Paul Dano, Peter Sarsgaard, Danielle Riley Keough, Eli Goree, Adrian Martinez, Beau Knapp, Edi Patterson, Bill Burr | Kijk nuEen politieagent is uit zijn rang ontheven. Hij mag niet meer de straat op, en moet in plaats daarvan aan de telefoonlijn werken. Als hij dan plotseling een noodgesprek krijgt van een ontvoerde vrouw, moet hij alles op alles zetten om haar te helpen.

NieuwsFilm