Deze 3 acteurs zouden perfect zijn als de nieuwe Wolverine

Wie zou deze iconische Marvel-rol van Hugh Jackman over kunnen nemen?

Marvel werkt achter de schermen al enige tijd aan de introductie van mutanten in zijn superheldenuniversum. Er komen dan ook heel veel bekende personages naar het Marvel Cinematic Universe, waaronder Wolverine. Deze rol is onlosmakelijk verbonden met Hugh Jackman. Maar welke acteur zou perfect zijn om het stokje van hem over te nemen? FilmTotaal heeft drie goede kandidaten uitgezocht.


Bekijk de afbeelding
Taron Egerton
Taron Egerton (Rocket Man, Kingsman) is een naam die hoog op de favorietenlijstjes staat. De beroemdheid liet onlangs weten een algemene ontmoeting te hebben gehad met Marvel voor een eventuele rol in het superheldenuniversum.

In het verleden heeft Egerton wel de rol van Cyclops afgewezen (de X-Men-films werden toen nog geproduceerd door Fox). In recente interviews heeft hij echter meermaals benadrukt wel interesse te hebben om in de huid te kruipen van Wolverine.


Bekijk de afbeelding
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe is een naam die vaak door fans genoemd wordt. De rol van Wolverine zou een mooie klus zijn voor hem na de Harry Potter-franchise. Daarnaast heeft hij de geschikte lengte (Wolverine is niet heel groot).

Hoewel de Britse acteur vaak een normaal postuur heeft en daarmee niet per se op de iconische mutant lijkt, heeft hij veel Marvel-liefhebbers weten te overtuigen met zijn afgetrainde lichaam in de film Jungle (2017). Radcliffe zou dan ook absoluut een interessante keuze zijn.


Bekijk de afbeelding
Milo Gibson
Milo Gibson - ja, de zoon van Mel - is wellicht de minst bekende van deze drie sterren, maar is absoluut een interessante naam om in de mix te gooien. Ook hij wordt regelmatig door Marvel-films aangewezen als goede kandidaat.

Gibson heeft niet alleen de perfecte looks, maar ook genoeg ervaring om gestalte te geven aan dit populaire Marvel-personage. Ervaring in actiefilms deed hij onder meer op met All the Devil's Men (2018).

NieuwsFilm

meest populair