Florence Pugh wil het niet alleen maar hebben over de seksscènes in 'Don't Worry Darling'

De actrice wil het over de film hebben, niet alleen over haar 'hete scènes' met Harry Styles.

Wouter Drummen 17 augustus 2022 15:29 in Algemeen
Florence Pugh is pas 26 jaar oud maar is al enkele jaren een groot gezicht in Hollywood. Zo wist de actrice hoge ogen te gooien in o.a. Midsommar en Little Women. Binnenkort zal ze weer te zien zijn in Don't Worry Darling maar heel erg blij is ze niet met de stand van zaken.

Ze tekende voor een van de hoofdrollen in de nieuwe film van Olivia Wilde (voornamelijk bekend als actrice), waarin ze een koppel vormt met Harry Styles. De twee spelen het net getrouwde stelletje Alice en Jack Chambers. Echter focust de media zich niet op het verhaal, maar enkel en alleen op de seksscènes.

Vervelend
Dit vindt Pugh behoorlijk vervelend. De actrice geeft nu de nodige interviews om haar nieuwe project flink te promoten, maar ze weigert om het over de seksscènes te hebben. Zo zegt ze: "Ik vind het jammer dat we niet naar de film gevraagd worden, maar enkel en alleen om de seks. Ik acteer niet om met de beroemdste man 'in bed te duiken', daar doe ik het niet voor".

"Natuurlijk zijn dit de vragen die je kunt verwachten, wanneer de grootste popster in de wereld in de film zit en er zulke scènes inzitten. Maar ik wil het hier niet over hebben. De film is veel meer dan alleen maar seks. Er is veel tijd en energie in dit project gestoken, dus laten we ons op het gehele plaatje focussen".

Verhaal
De film speelt zich af in de jaren vijftig en volgt een huisvrouw (Pugh) die samen met haar echtgenoot (Styles) naar een utopische gemeenschap verhuist, midden in een woestijn. Op het begin lijkt het op het perfecte leventje dat ze altijd wilden leiden, maar wanneer ze op een dag een bijzondere ontdekking doen komen duistere geheimen naar boven... De film komt volgende maand uit.

NieuwsFilm