Deze epische actiefilm knalt de Netflix Top 10 binnen

Deze epische actiefilm knalt de Netflix Top 10 binnen

The Scorpion King 2 trekt veel bekijks op de streamingdienst.

In 2002 verscheen The Scorpion King, een spin-off van The Mummy Returns uit 2001. De film met Dwayne Johnson was een redelijk succes en dat resulteerde in 2008 in een prequelfilm: The Scorpion King 2: Rise of a Warrior.

De tweede The Scorpion King kreeg een direct-to-DVD release en was weer goed voor een vervolg, The Scorpion King 3: Battle for Redemption (2012). Netflix heeft nu Rise of a Warrior online gezet en die vind je nu terug op een vijfde plaats in de Netflix Top 10.

De film met onder meer Michael Copon, Karen David en Randy Couture - en zonder The Rock - is geen hoogvlieger. Het publiek op Rotten Tomatoes waardeert de film met slechts 18 procent. Op de IMDb zien we een 3,8/10 als score.

The Scorpion King 2 nu op Netflix
In The Scorpion King 2 is de jonge Mathayus getuige hoe koning Sargon zijn vader doodt. Hij besluit om wraak te nemen, maar daarvoor moet hij zich eerst transformeren tot een gevreesde vechter.

Toch even zin om The Scorpion King 2: Rise of a Warrior een kans te geven? Je vindt de film hier op Netflix. De eerste twee Mummy-films staan ook op de streamer.



NieuwsFilm

meest populair