'Buffy'-actrice mist het "enorme geslachtsdeel" van haar ex-man ontzettend

'Buffy'-actrice mist het "enorme geslachtsdeel" van haar ex-man ontzettend

Een relatie met komediant Bill Hader had zo zijn voordelen volgens Rachel Bilson.

Rachel Bilson mist een bepaald aspect van haar ex-man Bill Hader nog altijd ontzettend. Volgens de actrice is hij namelijk erg groot geschapen. Dat vertelde ze maandag in haar podcast Broad Ideas.

Wanneer haar gast Tommy Dorfman (13 Reasons Why) haar de vraag voorgeschoteld wat ze het meest mist aan haar relatie met Hader, komt de 40-jarige Bilson dus met een opvallend antwoord.

"Zijn enorme geslachtsdeel", antwoordde ze, waarna de twee in lachen uitbarstten. "En nu wil ik het niet meer over hem hebben".

Hoogte- en dieptepunt
Bilson en Hader begonnen eind 2019 met elkaar te daten. In januari maakten ze hun debuut als koppel op de rode loper van de Golden Globes. Hun relatie duurde echter niet lang, want niet veel later gingen ze alweer iedereen hun eigen weg op.

De The O.C.-actrice had het daar destijds ontzettend moeilijk mee. "Dit doet gewoon ontzettend veel pijn", zei ze over hun relatiebreuk in een eerder interview.

De coronapandemie versterkte die nog eens extra. "Door de quarantaineregels kon ik mijn huis niet uit en had ik niets anders te doen dan denken aan onze gestrande relatie", lichtte Bilson toe. "Ik had het nog nooit zo zwaar gehad".

Eerder was Bilson samen met Star Wars-icoon Hayden Christiansen. Met hem heeft ze een dochtertje van zeven, genaamd Briar.

Hader is onder meer bekend van de HBO-serie Barry en de populaire horrorfilm It: Chapter Two.

NieuwsFilm

meest populair