Nieuwe 'Madame Web' setfoto toont klassiek ogende Daily Bugle

De setfoto's van Madame Web laten een klassiek ogend Daily Bugle gebouw zien.

Zoe van Leeuwen 18 augustus 2022 07:24 in Algemeen
Er is nog niet veel bekend over het verhaal van de Sony film. Ze hebben geprobeerd een deksel op de dingen te houden terwijl setfoto's naar buiten blijven druppelen. Maar één ding lijkt zeker, de film wil een hoop draden in de Spider-Man mythos verenigen.
Nieuwe beelden
Van de mysterieuze personages die zullen verschijnen tot de rol van Dakota johnson, er is genoeg aan de gang in Madame Webb. Morbius gaf weinig aansluiting op een grotere Spider-Verse wereld na Spider-Man: No Way Home. Het lijkt erop dat Madame Web misschien wat meer broodkruimels geeft voor waar dit allemaal heen gaat. Maar voor nu is de Daily Bugle Easter eggs en speculaties over personages alles wat we hebben om op af te gaan.Synopsis
Madame Web volgt de oorsprongsgeschiedenis van het titulaire personage, een helderziende die dankzij haar paranormale gaven in de spinnenwereld zelf kan kijken. De film zal worden geregisseerd door Jessica Jones alum S.J. Clarkson.
De cast bestaat onder andere uit Sydney Sweeney, Emma Roberts en Celeste O'Connor. Het is op dit moment onduidelijk of Johnson het originele personage, Cassandra Webb, speelt, of haar opvolgster, een jonge vrouw genaamd Julia Carpenter.

NieuwsFilm