'Jurassic World / Fast & Furious'-crossover is verschrikkelijk idee volgens regisseur

'Jurassic World / Fast & Furious'-crossover is verschrikkelijk idee volgens regisseur

Colin Trevorrow wil er niets van weten.

Een crossover tussen grote filmfranchises gebeurt zo af en toe, maar nog niet zo heel vaak zagen we grote blockbusters met elkaar mengen. De afgelopen periode zijn er berichten over een mogelijke cross-over tussen Jurassic World en Fast &Furious.

In gesprek met ComicBook.com antwoordde Jurassic World en Jurassic World Dominion-regisseur Colin Trevorrow de vraag of hij een crossover met Fast &Furious zou willen zien. "Natuurlijk niet," zei de filmmaker. "Omdat ik duidelijk de meest oprechte maker van Jurassic Park-films ben die we hebben."

"Dat was vroeger niet toegestaan toen ik een kind was. Je deed het ook niet als je met speelgoed speelde. Je sloeg [verschillend speelgoed] niet zomaar tegen elkaar. Nu lijkt het alsof alle brands onder een moedermaatschappij gebruikt mogen worden," aldus Trevorrow.

Dan maar Jurassic World vs. The Purge?
De interviewer van Comicbook.com vroeg de regisseur vervolgens grappend of hij wel een crossover zou willen met de The Purge-franchise. "'Dat is cool. Een ongeblikje alsjeblieft," reageerde Trevorrow.

Na de release van Jurassic World Dominion is het de vraag waar de franchise naar toe gaat.

NieuwsFilm

meest populair