Millie Bobby Brown en Henry Cavill verstoppen zich in 'Enola Holmes 2' poster

Netflix brengt een speelse poster uit met de nodige clues over het volgende verhaal, maar je moet wel zelf zoeken!

Wouter Drummen 18 augustus 2022 14:40 in Algemeen
In 2020 speelde Millie Bobby Brown in de Netflix-film Enola Holmes. De film op de streaminggigant werd sterk onthaald, waardoor een vervolg niet uit kon blijven. De eerste poster van de sequel is nu ook online verschenen.

Brown keert weer terug in de huid van Enola Holmes, maar ook Henry Cavill zal wederom te zien zijn als Sherlock Holmes. De twee beroemdheden staan dan ook samen op de onderstaande poster, al moet je ze misschien wel even 'zoeken', aangezien ze 'verstopt' zijn tussen een grote groep mensen.Cast
Andere mensen die op de poster staan zullen eveneens in de film te zien zijn, aangezien we er nog meer bekende gezichten in kunnen vinden. Niet zo heel gek, aangezien buiten Brown en Cavill ook opnieuw Helena Bonham Carter, Louis Partridge, Adeel Akhtar, Susan Wokoma én Fiona Shaw in het vervolg spelen. Nieuwkomers Sharon Duncan-Brewster en David Thewlis komen het team versterken.

Het is nog niet geheel duidelijk waar het vervolg precies over gaat, maar als ze het net zoals het eerste deel baseren op de boekenreeks van Nancy Springer, dan lijkt het erop dat het The Case of the Left-Handed Lady-verhaal nu aan de beurt is. Hierin infiltreert Enola de familie van Lady Cecily Alistair, die op mysterieuze wijze is verdwenen.

NieuwsFilm