HBO Max-abonnees in volledige paniek door cancellen nieuwe series

Er worden nogal heftige keuzes gemaakt rond HBO Max.

Jim Pedd 19 augustus 2022 22:30 in Algemeen
HBO Max verbaasde abonnees afgelopen woensdagavond. Toen werd vrij plotseling aangekondigd dat er een boel nieuwe series de streamingdienst zouden verliezen. En dat dan ook nog eens eind deze week!

Onder de titels die door HBO Max werden aangekondigd als verdwijnend, bevonden zich ook een boel series die exclusief voor HBO Max gemaakt waren. Dat betekent dus dat, nadat de films en series HBO Max verlaten hebben, ze nergens anders te zien zullen zijn.

HBO Max content verdwijnt
Het ging onder meer om de films en series als Aquaman: King of Atlantis, Elliott From Earth, Esme & Roy, Infinity Train, Little Ellen, My Dinner with Herve, Pac-Man and the Ghostly Adventures, Summer Camp Island, The Not-Too-Late Show with Elmo en Uncle Grandpa.

"Naarmate we onze contentcatalogussen bij elkaar brengen onder hetzelfde platform, maken we veranderingen in de content die beschikbaar is op zowel HBO Max als Discovery+. Dat betekent ook dat sommige content van beide platformen gaat verdwijnen," begon het bedrijf in een statement.

"Tegelijk beginnen we onze contentcatalogussen bij elkaar te brengen met de lancering van onder meer het nieuwe CNN Originals Hub op Discovery+ en een collectie van Magnolia Network-content, die binnenkort naar HBO Max komt."

Dat zou bemoedigend moeten klinken, maar fans zijn in de war:NieuwsFilm