Gaby Blaaser heeft eigenlijk niets meer aan op Insta-foto's

En dat geldt voor wel meer Nederlandse celebs.

FilmTotaal 19 augustus 2022 11:33 in Celebrity
Van Spangas naar Goede tijden, slechte tijden en van Snuf de hond en het spookslot naar Casanova's. We zagen de Bekende Nederlandse Gaby Blaaser al in heel wat films en series voorbij komen. Tegenwoordig is ze een echte celeb.

De in Amsterdam geboren BNer zien we tegenwoordig in spelshows en programma's op RTL4 en de streamer Videoland. Films en series zijn minder bij haar in trek, of misschien andersom. Op de IMDb staan in ieder geval geen producties meer in de planning onder haar naam.

Wel zien we haar veel in het celebritynieuws opduiken en dat komt vaak door haar opvallende foto's die ze op Instagram plaatst. Vaak vanwege productpromotie en soms ook gewoon vanaf haar vakantieadres. Nu zien we haar bijna ontkleed op foto's uit de LINDA.

Opvallend op Instagram
"Zo trots om op en in de @linda te staan. Het is tijd voor verandering met minder preutsheid, minder censuur, meer blote tieten. TITS 'R' US. Nu in de winkel! 🥰" schrijft Gaby bij een foto waarop ze enkel in een stringetje bij de keuken staat. In de LINDA is waarschijnlijk meer te zien.


De 36 jarige Gaby Blaaser op de foto's zien? Check deze dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm