Millie Bobby Brown steekt haar neus in geheime zaken op foto's 'Enola Holmes 2'

En wanneer verschijnt de film eigenlijk?

Bram de Groot 19 augustus 2022 13:03 in Algemeen
Gisteren al de eerste poster en vandaag hebben we de eerste foto's en de verschijningsdatum voor Enola Holmes 2, het vervolg op de eerste film uit 2020. Uiteraard is het weer Millie Bobby Brown die de titelrol speelt in de film van Netflix.

En ze staat er niet alleen voor. Ook Henry Cavill keert terug in zijn rol als haar bekende broer Sherlock Holmes. Andere rollen in het tweede deel komen van Helena Bonham Carter, Louis Partridge, Adeel Akhtar, Susan Wokoma en Fiona Shaw.

Vanaf 4 november op Netflix
In deel twee is Enola nu net zoals haar beruchte broer een huurdetective en neemt ze haar eerste officiële zaak aan om een vermist meisje te vinden. Maar zodra een gevaarlijke samenzwering een mysterie meebrengt, heeft ze de hulp van haar vrienden, en Sherlock zelf, nodig om dit te ontrafelen.

Enola Holmes 2 is opnieuw geregisseerd door Harry Bradbeer. Jack Thorne schreef het scenario en het verhaal is van Harry Bradbeer en Jack Thorne.

Je ziet de film vanaf 4 november op de bekendste en grootste streamer van de wereld. Hieronder een aantal eerste foto's.


NieuwsFilm