'Jurassic World Dominion'-cast over de grote haat voor de film

Bryce Dallas Howard en DeWanda Wise over de ontvangst van Jurassic World Dominion.

Jim Pedd 20 augustus 2022 06:40 in Algemeen
Jurassic World Dominion-sterren Bryce Dallas Howard en DeWanda Wise reageren op 't feit dat de vervolgfilm het slechtst ontvangen is in de hele franchise tot nu toe.

Er verschenen tot dusverre zes films (en een short) in de franchise. Jurassic World Dominion diende als afsluiter van de World-trilogie en bracht de cast van die films samen met de cast van de originele Jurassic Park-trilogie. Intussen schijnt er achter de schermen al gekeken te worden naar een mogelijke vierde film.

Jurassic World Dominion-ontvangst
Natuurlijk was in Jurassic World Dominion Bryce Dallas Howard terug als Claire Dearing. Naast haar zag je ook nieuwkomer Wise, in de rol van Kayla Watts. Alleen werd Jurassic World Dominion ondanks een goede box office niet goed ontvangen bij critici, met een score van slechts 30 procent op Rotten Tomatoes.

Wise zei daarover: "Ik let daar eigenlijk nooit op. We hebben een film gemaakt tijdens een pandemie. Eerlijk gezegd, en ja, dit mag je opschrijven: Je kan mij echt niks zeggen. We waren de eerste productie die hervat werd tijdens een pandemie. We woonden allemaal samen. De mensen die de film ontvingen met de liefde waarmee deze gemaakt werd, daar richt ik mij op. Zo zit ik gewoon in elkaar. Ik ga niet waar mensen niet van mij houden. Dat interesseert mij niet."

En dan reageerde Howard nog: "Het is belangrijk te zeggen dat je overal geliefd bent. Er is geen vraag hoe we over je voelen, en wat je in Jurassic World gedaan hebt. Volle steun. Honderd procent van de critici."

NieuwsFilm