Katja Schuurman bezweet in laag shirtje op Insta-foto

Katja Schuurman bezweet in laag shirtje op Insta-foto

De Nederlandse celeb is lekker op vakantie.

Wie kan zich de start van de tv-serie Uit de school geklapt nog herinneren. De twaalfdelige Nederlandse televisieserie van de NCRV verscheen in 1993 en is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1985 van Koos Meinderts en Harrie Jekkers. Ook leverde het enige seizoen het acteerdebuut van Katja Schuurman.

In de serie speelde de in Utrecht geboren brunette de rol van Bianca Batenburg. De Nederlandse celeb was toen een jaar of 18. Vervolgens ging het snel van 460 afleveringen in Goede tijden, slechte tijden tot de film Costa! in 2001. Maar we zagen haar ook in Oesters van Nam Kee, All Stars 2, Black Out en Vlucht HS13.

Dit jaar dook ze al op in de Nederlandse komedie Costa!! en later dit jaar kunnen fans haar bewonderen in de komedie Casa Coco, naast namen als Joke Bruijs, Gerard Cox, Gijs de Lange, Loes Luca, Richard Groenendijk en Frederique Spigt. Te zien vanaf 10 november 2022.

Opvallend op Instagram
schrijft Katja bij een reeks vakantiefoto's. "Morgenochtend ga ik nog even alleen kijken. Klassieke muziek in mijn oren.. Wat een schoonheid.. En dan... Vegas! Balans bij de gratie van uitersten."

En zo is dat! Katja plaatste er ook nog een foto (foto 2 in de reeks op Insta) bij in een sportief outfitje. Klaarblijkelijk is het bloedheet op vakantie!


Bekijk de foto van Katja op haar Instagram account.


NieuwsFilm

meest populair