'Jurassic World Dominion' helemaal afgeslacht in Honest Trailer

'Jurassic World Dominion' helemaal afgeslacht in Honest Trailer

Jurassic World Dominion wordt met de grond gelijk gemaakt.

Honest Trailers heeft heel wat te vertellen over Jurassic World Dominion. De Screen Junkies wijzen de makers van de film er heel duidelijk op: insecten zijn geen dinosaurussen.

"Niemand zei dat er insecten zouden zijn", horen we een van de personages van Jurassic World Dominion zeggen in een clip in de grappige (en brute) trailer. "inderdaad niet. En toch staan we hier. Ze weten dat insecten geen dinosaurussen zijn toch?"

Jurassic World Dominion-honest trailer
Later in de trailer voor Jurassic World Dominion horen we dat het plan van de schurk misschien best wel redelijk is. "Het spijt me, maar het klinkt alsof het echt heel erg de moeite waard is. Geen wonder dat ze ons constant af zaten te leiden met insecten."

De Honest Trailer wijst er ook op dat acteur Chris Pratt misschien wel de drukste man in Hollywood is, met zes grote releases in een periode van slechts 12 maanden. En de Honest Trailer wijst erop dat het leukste van heel de franchise, namelijk de dinosaurussen die zich over de wereld verspreidden, dat vooral buiten beeld hebben gedaan.

In Jurassic World Dominion wordt de wereld bedreigd. Niet door dinosaurussen, maar door een soort gigantische, prehistorische insecten die gemaakt zijn met behulp van dino-DNA. Maar ze eten gewassen wereldwijd op.

Aan Ellie Sattler, Alan Grant en Ian Malcolm de taak om te bewijzen dat het een samenzwering is.



NieuwsFilm

meest populair