Deze geniale MCU-fantheorie over 'Spider-Man: No Way Home'-finale moet wel kloppen

Deze geniale MCU-fantheorie over 'Spider-Man: No Way Home'-finale moet wel kloppen

Spider-Man: No Way Home zet iets leuks op.

Er werd best wat gedoe gemaakt rond het Vrijheidsbeeld dat je in Spider-Man: No Way Home kunt zien. Het beeld kreeg een facelift naar Captain America, waar zelfs naar gerefereerd werd in de serie Hawkeye.

Het iconische standbeeld werd een hommage voor de held die een vredige dood mocht sterven (nemen we aan, want of 'ie echt dood is weten we natuurlijk nog niet). Hoe dan ook was het standbeeld ook de plek van een gruwelijk gevecht in Spider-Man: No Way Home.

Spider-Man: No Way Home-strijd
In Spider-Man: No Way Home zie je namelijk hoe Spider-Man het opneemt tegen de Green Goblin. En dat doen ze op het schild dat op de grond gevallen is.

Een ingenieuze fantheorie verovert Reddit. Daarin lezen we dat de hybride van een monument voor Steve Rogers en Lady Liberty zomaar eens later terug zou kunnen keren in de franchise, namelijk om gebruikt te worden door Ant-Man (of beter: Giant-Man).

Kang the Conquerer vecht straks tegen heel de Avengers. Theoretisch gezien kunnen we straks in een van de volgende films zien hoe Ant-Man in Giant-Man verandert en het gigantische schild gebruikt om te vechten tegen Kang.

Dat klinkt pas goed, toch?!

NieuwsFilm

meest populair