Daniel Radcliffe keert onder 1 voorwaarde terug als Harry Potter

Daniel Radcliffe keert onder 1 voorwaarde terug als Harry Potter

Krijgen we toch meer Harry Potter?

Daniel Radcliffe staat het best bekend om zijn werk als Harry Potter. Hoewel de tien jaar waarin hij die rol speelde, wonderen deed voor de carrière van Radcliffe, vormde de boel ook het risico dat hij uiteindelijk een typetje zou worden.

Daarom koos Radcliffe sinds het einde van de Harry Potter-filmreeks consequent voor projecten die daar ver vandaan staan, met name offbeat indiefilms. Hoewel de acteur heel blij is met zijn succes buiten Harry Potter, hopen fans nog altijd dat hij het gewaad weer eens aan zal doen.

Harry Potter-terugkeer
Radcliffe staat er wel voor open om terug te keren als Harry Potter. Maar heeft dan wel een hele duidelijke voorwaarde.

J.K. Rowling schreef zelf al een vervolg op de Harry Potter-boeken, in de vorm van Harry Potter and the Cursed Child. Fans hopen natuurlijk dat zo'n film er gewoon komt en we weten van regisseur Chris Columbus (die de eerste twee films maakte) dat hij zo'n vervolg wel niet zitten:

"Een versie van Cursed Child met Dan, Rupert en Emma op de juiste leeftijd zou een droom zijn. Om die volwassen acteurs weer in die rollen te zien, ja, dat zou geweldig zijn, om daar een of misschien wel twee films van te maken!"

Radcliffe heeft echter een duidelijke eis: "Het hangt echt af van het scenario. De omstandigheden moeten behoorlijk buitengewoon zijn. Maar ik weet zeker dat Harrison Ford dat ooit met Han Solo gezegd heeft en kijk wat daar gebeurd is. Dus voor nu zeg ik 'nee', maar laat ik wel wat ruimte over voor de toekomst."

NieuwsFilm

meest populair